Rumssponsor

Att vara rumssponsor innebär att man får en tavla med sitt eller företagets namn utanför det rum man sponsrar. Sponsorskapet gäller 12 månader.

Det finns olika varianter; ett vanligt rum som kostar från 3 000 kr eller något av de större rummen Köket eller Moas rum, som kostar 15 000 kr. Man kan också sponsra kontor eller förråd för 2 000 kr.

I köket hänger våra sköna kökskatter, de som gärna vill vara med där det händer, som gärna sitter mitt på bordet när vi fikar, som mycket gärna tigger till sig lite extra godsaker och som tycker om att det blir lite varmt och gosigt när vi diskar.

Moas rum är lite speciellt. När en katt fångats in och kommer till katthemmet så hamnar den i vår isoleringsavdelning. Där kastreras, vaccineras och ID-märks katten och alla skador, trasiga tänder och förfrusna öron tas om hand. Efter en tid på isoleringen så är det dags att flytta in på det "riktiga" katthemmet och det första rum den lilla nykomlingen kommer till är Moas rum. Det är i Moas Rum deras tillit till människan byggs upp (eller återuppbyggs om det är en gammal tamkatt), det är där de samlar kraft och det är där de läker ihop både kroppsligt och själsligt. Sen helt plötsligt en dag så känner de sig redo att ta sig an hela katthemmet och kliver ut ur Moas Rum, en härlig känsla för både de och oss.

Tillagd i varukorgen